Voor wie?

Wij zijn er voor wie graag muziek maakt, maar ook op achterstand staat door problemen uit het verleden, ziekte of beperking.
Voor wie een muziekschool een stap te ver is, een koor te druk of een band te eng.
Bij Raakvlak Academie ontwikkel je je als muzikant en bouw je een netwerk op. Zodat je daarna op eigen kracht verder kunt.

Hoe doen we dat?

Eerst meld je je aan. Wil je meedoen, dan gaan wij ervan uit dat je gemotiveerd bent, je afspraken graag nakomt en zelfstandig naar afspraken en repetities kunt komen. Aanmelden kan via mail, een app of telefoontje. We maken een afspraak met je voor een persoonlijk gesprek. Als je wilt kan hier nog een begeleider bij aanwezig zijn.

In dat gesprek gaan we na wat je zou willen bereiken en of dat kan bij Raakvlak. Voor de één is dat zelfstandig in een band kunnen spelen, de ander wil gewoon weer kunnen genieten van muziek maken of een eigen song schrijven. Na het gesprek gaan we op zoek naar een passende coach.

Een passende coach

Onze coaches zijn muziekprofessionals die met beide benen stevig op het podium staan. Zij weten als geen ander hoe het is om je weg te vinden in de muziek en kunnen dit heel goed overbrengen. In 6 tot 8 sessies gaan ze individueel met je aan het werk. Wanneer we een coach hebben gevonden volgt een kennismakingsgesprek. Hierin bepalen we of het tussen jullie klikt en wat we concreet gaan doen. In dit gesprek komt ook aan de orde of je mee gaat doen in de thuisband Raak.

Werkafspraken

Wanneer het klikt zetten we voor jou en de coach op papier hoe lang het traject duurt en waar je aan gaat werken.We bepalen ook hoe en wanneer we gaan polsen hoe de voortgang is, of je je doel al in zicht hebt gekregen tijdens het traject.

Vanuit de Raakvlak organisatie krijg je ook een begeleider. Die kijkt met jou en je coach mee en is jullie aanspreekpunt tijdens het traject.

Aanmelden?

Address: info@raakvlakacademie.nl
Phone: 0624752842