Optredens

Meedoen bij Raakvlak Academie betekent ook regelmatig optreden buiten de repetitieruimte, met als hoogtepunt een concert in Schouwburg Odeon, eind van het jaar. Nieuwe studenten doen mee in onze huisband Raak, de band Raak Next bestaat helemaal uit oud-studenten.

Hieronder ziet u de agenda met openbaar toegankelijke optredens.

  • 28 maart Raak Next tijdens Fuck-up Stage, Café De Tagrijn, Zwolle. (gecanceld i.v.m. codvid-19)
  • 16 mei Raak Next tijdens Samenloop voor Hoop, Park de Wezenlanden, Zwolle.(gecanceld i.v.m. codvid-19)
  • 13 juni Huisband en Raak Next tijdens Halve Marathon,  Zwolle.(gecanceld i.v.m. codvid-19)

Het slotevenement, Raakvlak Live!, is dit jaar op zondag 12 december 2020. Kaarten zijn verkrijgbaar via Zwolse Theaters.

Raakvlak Live 2020

Raakvlak Academie begeleidt muzikale mensen die om verschillende redenen niet “gewoon” mee kunnen doen. De coaches van Raakvlak begeleiden hen om juist wel op eigen kracht én samen, in een popband, meer te kunnen doen met muziek. Dat samenspelen stond dit jaar natuurlijk nogal onder druk. Ook kunnen we niet als vanouds een overvolle zaal toezingen. Maar bij Raakvlak zijn we niet voor één gat te vangen! Onze studenten zijn namelijk op meer dan alleen het muzikale vlak creatief. Raakvlak Live 2020 wordt dan ook een heel speciale editie met een Live Expositie (waarin ook het nodige muzikaal te beleven is) én een Live Concert.

De Expositie kwam tot stand tijdens gezamenlijke ateliersessies en  thuiswerkopdrachten. Studenten maakten daarin beeldend werk  en teksten die we graag aan Zwolle presenteren. Uw voorstelling begint dan ook met een reis langs hun werk. Aansluitend biedt het podium van Theater De Spiegel een heel mooie intieme setting voor ons concert.

Tijdens de eerste show in 2017 bliezen de eerste studenten van Raakvlak Zwolle al van hun stoel. Niet alleen door de kwaliteit, maar zeker ook door de intensiteit waarmee de studenten op het podium staan en prachtige songs vertolken. Dus kom vooral, laat je verrassen en laat je raken!

Kaarten verkrijgbaar via de website van Zwolse Theaters.